Onze missie

Het is onze missie om iedereen die kan en wil werken aan het werk te helpen bij een van onze mooie opdrachtgevers. Wij helpen onze opdrachtgevers bij het behalen van hun doelstellingen en resultaten door gemotiveerde medewerkers te leveren.

Over ons
Ebro Diensten is een uitzendorganisatie gespecialiseerd in het leveren van gemotiveerde uitzendkrachten . Onze oorsprong ligt in de voedingsindustrie. Wij leveren al ruim 20 jaar uitzendkrachten aan onze klanten. Onze bedrijfscultuur is ontstaan uit hardwerkende medewerkers met een no-nonsense mentaliteit. Deze cultuur bleek ook passend in andere sectoren en hebben wij onze diensten uitgebreid in de land- en tuinbouw, transport en logistiek en industriële sector.

Medewerkers die niet uit Nederland komen maar wel een Europees paspoort hebben helpen wij met het benodigde papierwerk om in Nederland te mogen werken. Ook regelen wij huisvesting en vervoer naar de productielocaties van onze opdrachtgevers en houden we regelmatig contact met zowel de medewerkers als de opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is.