Gemotiveerd personeel

Wij zijn uw partner voor gemotiveerde medewerkers. Onze medewerkers worden persoonlijk begeleid door onze coördinatoren. Daarin onderscheiden wij ons van andere uitzendorganisaties.

Huisvesting, vervoer en leveringsbetrouwbaarheid

Naast onze persoonlijke begeleiding zorgen wij ook voor deugdelijke huisvesting voor onze medewerkers. Al onze woonlocaties voldoen aan het SNF-keurmerk (stichting normering flexwonen) en zijn gemeubileerd. Zaken als brandveiligheid, genoeg leefruimte en hygiene staan bij ons hoog in het vaandel. Om onze logistieke taken goed en soepel te laten verlopen beschikken wij over een wagenpark van goede kwaliteit waar wij onze medewerkers mee vervoeren. Zo zorgen wij ervoor dat onze medewerkers tijdig bij u op de werklocatie starten.

Werving

Wij starten de werving met een grondige analyse van de functie(s), uw bedrijfsprofiel, de bedrijfscultuur en de arbeidsvoorwaarden. Tijdens de functieanalyse wordt samen met u vastgesteld welke competenties en vaardigheden voor een succesvolle uitoefening van de functie(s) vereist zijn.

Naast onze Europese medewerkers, kunnen wij u vanzelfsprekend ook voorzien van Nederlandse medewerkers in verschillende specialisaties en op divers niveau. Hierdoor garanderen wij een uitstekende mix van gemotiveerde medewerkers. Onze coordinatoren zorgen voor de opvang en begeleiding van de medewerkers en voor instructie, begeleiding en vertaling op de werkplek.

Instroom nieuwe medewerkers

Alle geselecteerde medewerkers komen eerst naar ons kantoor te Almere. Het personeelsdossier wordt in orde gemaakt en de uitzend/detacheringovereenkomst opgesteld. Verder krijgen de geselecteerde kandidaten een exemplaar van ons personeelsreglement. Vanzelfsprekend wordt uitvoerig stilgestaan bij de werkzaamheden die zij voor u moeten gaan verrichten.

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd