Voor onze opdrachtgevers zoeken wij voortdurend gemotiveerde medewerkers. Ben je fit, vind je het niet erg om vroeg op te staan, kom je je afspraken na en hou jij van aanpakken dan hebben wij altijd werk voor jou. Ervaring is mooi meegenomen maar niet perse noodzakelijk. Ook als je geen Nederlands spreekt hebben wij werk voor jou. We helpen je als dat nodig is met de juiste papieren om in Nederland te mogen werken, we zorgen voor goede kwalitatieve huisvesting, vervoer naar het werk en persoonlijke begeleiding. 

Heb je interesse meld je vandaag nog aan dan kijken we samen welke baan bij jou past!  

Kennismaken

We nemen contact met je op zodra je je hebt aangemeld.

Daarna maken we een afspraak om te bespreken welke vacature bij jou past en hoe lang en wanneer je beschikbaar bent

Is er een match dan gaan we verder met de volgende stap

Contract

Voordat je aan de slag gaat teken je een contract

Hierin staat wat je verdient, waar en wanneer je werkt en voor hoe lang.

Geldzaken

Wij betalen jou elke 4 weken uit. Je ontvangt dus 13 x per jaar een salaris.

Elke 4 weken ontvang je een loonstrook. Hierop staat precies wat je bruto salaris is, welke toeslagen je ontvangt wat je aan belasting en huur betaalt en wat je netto overhoudt en uitbetaald krijgt op je bankrekening.

Je hebt een Europese bankrekening nodig.

Huisvesting

Heb je geen eigen woonruimte in Nederland dan helpen wij je daarbij.

De netto kosten van een kamer zijn inclusief verwarming, licht, water en Wifi en worden verrekend met je bruto salaris.

Al onze woonlocaties voldoen aan het SNF keurmerk en zijn gemeubileerd

Ziektekosten

Wij zorgen goed voor onze medewerkers en hebben voor jou een ziekte­kostenverzekering.

Begeleiding

Wij bieden persoonlijke begeleiding aan.

Onze coördinatoren zijn bereikbaar voor vragen en helpen je op weg.

Zo werkt het

Zodra je je bij ons hebt aangemeld nemen we contact met je op om kennis te maken. Daarna maken we een (digitale) afspraak met je en kijken we samen welke vacature bij jou past en welke mogelijkheden wij hebben. Ook bespreken we met jou wanneer en hoe lang je beschikbaar bent en of je hulp nodig hebt met vervoer, huisvesting of inschrijving bij de gemeente. Hebben we een match, dan gaat het als volgt verder.

Persoonlijke begeleiding

Je wordt altijd begeleid door een van onze coördinatoren. Dit is jouw vaste aanspreekpunt. De coördinator onderhoudt het contact met de opdrachtgever en met jou. Heb je vragen dan kun je altijd bij jouw coördinator terecht. 

Je contract

Voordat je aan de slag gaat teken je eerst een contract. In het contract staat onder meer wat je verdient en hoe lang je werkt

Salaris, loonstrook en Bankrekeningnummer

We betalen je salaris elke 4 weken uit. Je ontvangt dus 13 x per jaar een salaris. Let bij vergelijken van je salaris altijd goed op of het om een 4 weken of maandsalaris gaat! Elke 4 weken ontvang je een loonstrook, hierop staat precies wat je bruto salaris is, welke toeslagen je ontvangt, wat je huurkosten zijn, hoeveel belasting je betaalt en hoeveel je netto overhoudt en op je bankrekening overgemaakt wordt. Je hebt een Europese bankrekening nodig waarop we jouw salaris overmaken.

BSN nummer aanvragen

Als je in Nederland werkt heb je een BSN nummer nodig dit is een persoonlijk nummer dat je krijgt van de gemeente. Het BSN nummer is nodig voor je zorgverzekering en andere officiële zaken. Wij helpen je met de aanvraag. Om een BSN aan te vragen heb je een Europees paspoort of ID kaart nodig. 

Zorgverzekering

Als je in Nederland woont heb je een Nederlandse zorgverzekering nodig, ook als je hier tijdelijk woont. Als je medische zorg nodig hebt dan worden de kosten hiervoor geheel of gedeeltelijk gedekt. Wij hebben een goede collectieve verzekering voor jou waar je gebruik van kan maken. Bij je contract zit een overzicht van welke kosten gedekt worden en verdere uitleg over je zorgverzekering.

Huisvesting en vervoer

Heb je geen eigen woonruimte in Nederland dan helpen wij je daarbij. Wij hebben eigen woningen in beheer en geven jou de mogelijkheid om bij ons een kamer te huren. De kosten van een kamer zijn inclusief water, verwarming, licht en WiFi. Al onze woonlocaties voldoen aan het SNF keurmerk (stichting normering flex wonen) en zijn gemeubileerd.

Naast woonruimte regelen wij ook het vervoer van en naar je werklocatie.